svarer alle på mail <3< span>

Legg gjerne igjen en liten hilsen hvis dere liker siden :) alle henvendelser om valp blir besvart via mailen dere oppgir :)

Skrevet av Amund Tangen, 2. mar, 2019

Vi er ett aktivt par som vurderer Finsk Lapphund. Har erfaring med hund, hytte på fjellet og mye ute i naturen.

Vi har mest erfaring med tipse, og søker først og fremst etter en tispe. Har du en ledetråd?

E-post:

Hjemmeside:

@bedre-resultat.com

amund

Skrevet av Mathilde Nuland, 7. feb, 2019

Hei ☺️
Meg og min samboer har kjempe lyst på hund. Vi har sett mye frem og tilbake på hvilken hund som passer oss, og kom frem til at en finsk lapphund passer midt i blinken!
Jeg har hatt hund tidligere, norsk grå elghund, så er vant med hund!
Vi ser at dere planlegger valper i år!
Vi lurer litt på når ca det er tenkt valper? Og eventuelt hvilken pris de ligger på? ☺️

Hilsen Mathilde og Kjetil ☺️

E-post:

matnuland

@hotmail.com

Skrevet av Renate, 5. feb, 2019

Heisann,
Jeg og min samboer planlegger å skaffe oss valp i løpet av 2019. Vi har sett etter en passende rase det siste året og tror nok Finsk Lapphund er den rette. Jeg har 2 Mittelspitz tisper med min mor, men vi er ut etter en større rase med tilsvarende lynne. Ut i fra det vi har lest om FL tror vi at den rasen er midt i blinken.
Vi holder til i Bergen.
Ser dere planlegger kull dette året så vi vil gjerne komme i kontakt med dere.

E-post:

@hotmail.com

renateav

Skrevet av Rebecca, 1. feb, 2019

Hei,
Jeg ønsker en finsk lapphund ii 2019 og veldig interessert i deres kennel. Om dere planlegger valper vil jeg gjerne sende mer informasjon om meg selv og bo/forhold med hund og se om du tror jeg kunne passet med en av deres kommende valper.

E-post:

@yahoo.no

rebeccafinne

Skrevet av Tina-Marie Andresen, 30. jan, 2019

Hei! Jeg har vært i kontakt med hundeier til Bailey, som forteller at dere planlegger valper sensommer/høst 19.

Jeg er en jente på 26 år. Bor og jobber som spesialsykepleier i ski. Bor i blokk 1etg med liten hage, og rett ved finstadskogen. Har tanker om hund i 2019, og ønsker kontakt med deg, da jeg har diverse spørsmål.

E-post:

@hotmail.com

Tina.andresen

Skrevet av Silje, 18. jan, 2019

Hei! Jeg og min kjære samboer er veldig interessert i en finsk lapphund. Kontakter deg pga utrolig gode tilbakemeldinger ansgående din kennel. Vi er 24 og 25 år og bor i naturomgivelser i Asker! Vi er begge vokst opp med hunder, jeg Schafer og han Drever’e.. Så vi er godt vandt med dyr og hund spesielt. Vi har veldig lyst til å utvide vår lille familie og håper på svar fra deg. Med vennelig hilsen Silje B Pedersen!

E-post:

Siljepedersen1

@hotmail.com

Skrevet av Jorunn Ovnerud, 15. jan, 2019

Hei
Vi er på utkikk etter ny Finsk Lapphund og helst tispe. Vi har mistet vår kjære følgesvenn gjennom 13 år. Vi er en familie på 5 med voksne barn . Bor rett ved skogen i enebolig og rolige omgivelser. Vi ønsker å stå på venteliste hos dere. Håper på positiv tilbakemelding : Mvh Jorunn Ovnerud

E-post:

jorunn.ovnerud

@kis.no

Skrevet av Jens Chr. Køhler, 9. jan, 2019

Hei. Vi ønsker å kjøpe en valp, en tispe. Vi har i mange år hatt to lapphunder, men mistet Arja 28. desember. Hun ble nesten 16 år. Hannen vår er 8 ½ år og er fra Lapinlunas kennel i Arvika. Den første lapphunden fikk vi i 1998. Vi er nå pensjonister og har enebolig i Vestby. Vi har også hytter ved Lyseren og i Stor-Elvdal. Både boligtomten og hyttetomtene er inngjerdet slik at hundene kan springe fritt. Vi går daglig turer og har tenkt oss å trene en ny hund i agiliti og spor. Vi håper å høre fra dere.
Vennlig hilsen Jens Chr. Køhler

E-post:

Hjemmeside:

@hotmail.com

jens.chr.koehler

Skrevet av Anette, 5. jan, 2019

Hei,
Ser dere har planer om valper i 2019. Vi er en familie på 5 som er interessert i finsk lapphund. Ønsker hunden som en familiehund som kan være med på turer på fjellet og familieturer i helgene, er også i tenkeboksen på om vi skal prøve oss på agility.
Vi er vant med hund, og har hatt en cairn terrier de siste 12 årene. Hvis du ønsker mer informasjon kan jeg sende dette pr epost.

E-post:

anettegrotan

@gmail.com

Skrevet av Hanne Berit Myrvold, 4. jan, 2019

Hei
Jeg har sendt deg en mail, men har ikke fått noe svar, så jeg forsøker her :) (det kan godt hende det e rjeg som er utålmodig ;)).
Jeg ser at dere venter valper og jeg og familien er intressert i å kjøpe en valp. Vi lurer derfor på om det er en mulighet for det? I mailen jeg sendte deg skrev jeg mer om oss som familie og hvordan vi ser for oss en hverdag med en hund. Vi er en familie med voksne barn/ungdom i husog har lenge tenkt på å ha en hund i familien, men det har ikke passet inn før nå. Nå har jeg mer tid pga en fleksibel jobb som blant annet åpner for mer tid til å jobbe hjemmefra. Vi blir derfor førstegangseiere av en hund, men vet at det følger med mye ansvar og hardt arbeid. Vi ønsker oss en hund som kan være med på turer i skog og mark, men som ikke nødvendigvis trenger de aller lengste turene i hverdagen. Vi ønsker oss et familiemedlem som er barnevennlig og hengiven, kort sagt et; etterlengtet.
Håper på svar.
Vennlig hilsen
Hanne Berit Myrvold

E-post:

@online.no

hb-myr1

Skrevet av Karoline Faarlund , 8. des, 2018

Hallo! Ser det er mulighet for kull i 2019. Er veldig interessert i rasen finsk lapphund :) har hatt hund hele livet og har veldig lyst på denne rasen! Håper vi kan snakkes litt mere på mail.

Vennlig hilsen
Karoline Faarlund

E-post:

@outlook.com

Karolinefaa

Skrevet av Tonje Ailin Birkeland og Emil Kongsten , 2. des, 2018

Hei! Jeg ser dere har oversikt over mulige kull i 2019. Jeg og min samboer er veldig interesserte i en Finsk Lapphund da jeg har hatt slik hund tidligere. Vi lurer litt på når i 2019 det eventuelt er snakk om at dere skal få de valpene. Håper vi kan snakkes litt mer på mail :) Ha en fin dag :)

E-post:

@sshf.no

Tonje.ailin.birkeland

Skrevet av Pauline, 25. nov, 2018

Hei! Ser at du har bekreftet drektig 19.11.18. Er veldig interessert i å komme i kontakt med deg vedrørende valp. Har dere venteliste på kullet som er bekreftet nå? Er veldig interessert i et tilskudd til vår familie. Gjerne seng meg en mail slik at vi får kommet i kontakt :)

E-post:

paulinekondov

@gmail.com

Skrevet av Marit, 18. nov, 2018

Hei- Jeg ser at du har en parring nå i høst, med valper inn mot nyttår. Vi har hatt labrador i mange år, men etter noen år uten hund har vi lyst på en mindre hund. Da vi bor på gård har vi "landet på" finsk lapphund. Vi ønsker oss en tispe farge vilt, domino eller sobel, eller sort med tegn (må ha en del hvitt/tegn i ansiktet). Kan du holde meg orientert når dette kullet kommer? TAKK!

E-post:

Hjemmeside:

@online.no

melvsaas

Skrevet av Nicole, 14. nov, 2018

Hagebildet kom visst ikke med på forrige hilsen

Nyeste kommentarer

28.10 | 11:00

Hei😊vi er en familie på 4 som ønsker oss veldig en finsk lapphund val...

20.09 | 18:38

hei. kan du sende en mail ? får ikke ringt nå. mvh rita

20.09 | 18:29

Hei Mitt navn er Morten Larsen, har noen spørsmål, kunne du ringt me...

23.07 | 00:32

Er bare såå spent på vidunderet jeg skal få hilse på i Larvik. Nemli...