svarer alle på mail <3< span>

Legg gjerne igjen en liten hilsen hvis dere liker siden :) alle henvendelser om valp blir besvart via mailen dere oppgir :)
Skrevet av Nicole, 14. nov, 2018
1000 takk for kjempehyggelig besøk hos 2 og 4-beinte. Det var en harmonisk kose-gjeng, ca 7,8,9 stykker som svinsa rundt meg. Bare kos og godlyder. Sif var ei lita jente med trampoline under alle beina. Hun hoppa og "underholdt" alle de andre som mer eller mindre var med på leken. Tila - hun var som en meget snill dronning. En dronning du har positiv respekt for, veldig flott dame. Det var også en engel der, som ikke bare var engel. Jo vet du, de var engler alle sammen. Helt hærlig. Jeg har allerede laget plass i senga mi :) Kanskje hagen er et sted en sånn liten ulldott vil like seg, hvem vet.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Hege, 11. nov, 2018
Hei.

Vi er en familie på fire med barn på 2 og 6 år. Vi har erfaring med Japansk spisshund som vi desverre måtte ta farvel med i sommer. Vi ønsker oss ny valp til våren og/eller ta over en unghund. Forvert er og av interesse da vi bor i Tomter/østfold.

Har dere noe ønske om forvert eller en ung/voksen hund dere vurderer å sette ut/selge/omplassere?
Kontakt meg gjerne på mail for hyggelig hubdeprat.

E-post:
Skrevet av Hedi, 29. okt, 2018
Flor noen flotte hunder! :)
Skrevet av Liv Lysaker, 20. okt, 2018
Hei, jeg er på utkikk etter hannvalp i juni 2019. Jeg ser at dere har planer, og leser at dere får masse skryt fra tidligere valpekjøpere. Har dere kull på gang som passer med sommeren 2019, tror du?
E-post:
Skrevet av Petter Wik, 20. okt, 2018
Hei! Vi har akkurat mistet vår beste kompis Buzz, en finsk lapphund som vi har hatt gleden av å ha i over 13 år og savnet er stort. Vi er nå på utkikk etter en ny valp så har dere noen kull på gang?
E-post:
Skrevet av Nina, 25. sep, 2018
Hei. Har de siste to årene brukt all min fritid på å se på hund. Sto lenge mellom mittelspitz og finsk lapphund, men har nå blitt helt forelsket i rasen etter å ha møtt noen lapper 😍 på grunn av situasjon med skole og jobb vil det ikke bli aktuelt for meg med en valp før august neste år. Vet jeg kanskje er litt i overkant tidlig ute, men bedre for tidlig enn for sent tenker jeg. Lurer på hvordan det er med valpeplaner hos dere i 2019 og eventuelt ventetid i fht valpeliste? 😊
E-post:
Skrevet av Frida Feyer, 24. aug, 2018
Heisann!
Jeg er en aktiv og hundevant jente som etter lang tid med Berner sennen-hunder har kommet frem til at jeg nå ønsker meg en finsk lapphund som tur-, leke- og arbeidskamerat! Jeg lurer derfor på om dere har noen venteliste for valp, og eventuelt når dere planlegger nye kull?

Mvh
Frida
Frida.feyer@gmail.com
E-post:
Skrevet av Mette-Mari Glæserud, 20. aug, 2018
Hei.
Vi er en familie på 4 som etter mye lesing om forskjellige raser har kommet frem til at Finsk Lapphund er det rette valget til vår familie. Når ca forventer dere nytt kull og isåfall er det evnt.venteliste vi kan stå på om vi skulle være aktuelle kjøpere for deres del selvfølgelig.
Mvh Mette Glæserud m/fam.
E-post:
Skrevet av Pernille, 18. mai, 2018
Hei,
ser dere planlegger ett kull til høsten/vinteren, vil gjerne vite mer angående dette :)
E-post:
Skrevet av Trine, 15. mar, 2018
Heisann.
Har dere planer om valper i mai/juni i år?
E-post:
Skrevet av Hilde Knivskenes , 31. jan, 2018
Heisann :-) vi er en familie på 5 å er på utkikk etter finsk lapphund tispe. Ser det er et kull på vei, er alle valper reserverte?
E-post:
Skrevet av Hilde, 30. jan, 2018
Hei! Vi er en familie på 4 som ønsker oss en finsk lapphund tispe på forsommeren. Har dere planer fremover? Ser på siden her at det muligens er et kull på gang nå?

Vi bor i Rakkestad.
E-post:
Skrevet av Alicia, 28. des, 2017
Hei
Jeg er veldig interessert finsk lapphund, og lurer defor på om dere har planer om å få noen kull ved sommertider?
E-post:
Skrevet av Julie Farberg, 19. des, 2017
Hei!
Jeg og samboeren min ønsker å kjøpe oss en hund til våren. Og har da tenkt masse på Finsk Lapphund. Vi har forhørt oss på gruppen på facebook og blitt anbefalt dere. Derfor lurer vi å hvor dere holder til og når dere planlegger neste kull?
Mvh
E-post:
Skrevet av Cicilie Ingrirud , 17. nov, 2017
Hei😊 vi ønsker oss en finsk lapphund. Har dere valper el planlegger noen i nærmeste framtid?
E-post:

Nyeste kommentarer

28.10 | 11:00

Hei😊vi er en familie på 4 som ønsker oss veldig en finsk lapphund valp, helst tispe. Vi bor på gård og elsker hunder, vi har desverre ikke hund nå.

20.09 | 18:38

hei. kan du sende en mail ? får ikke ringt nå. mvh rita

20.09 | 18:29

Hei
Mitt navn er Morten Larsen, har noen spørsmål, kunne du ringt meg på tlf.nr 95804103

23.07 | 00:32

Er bare såå spent på vidunderet jeg skal få hilse på i Larvik. Nemlig Easy.. Gleder meg som en liten unge hehe..